Privatnost

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

 

Ova Politika utvrđuje odgovoran i transparentan okvir za osiguravanje usklađenosti s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka. Politika se primjenjuje na sve organizacijske dijelove WT GRUPA d.o.o. (u daljnjem tekstu VODITELJ OBRADE) te na sve zaposlenike, uključujući honorarne djelatnike i privremene radnike jednako kao i na sve vanjske suradnike koji djeluju u ime voditelja obrade.

 

Izjava o politici

Voditelj obrade posvećen je poslovanju u skladu sa svim zakonima, regulativama te najvišim standardima etičnog poslovanja. Ova politika iznosi odredbe očekivanog ophođenja zaposlenika, voditelja obrade i njegovih vanjskih suradnika koji se bave prikupljanjem, upotrebom, čuvanjem, prijenosom, objavljivanjem ili uništavanjem bilo kakvih osobnih podataka koji pripadaju zaposlenicima, poslovnim partnerima voditelja obrade i drugim fizičkim osobama. Svrha politike je standardizacija zaštite prava i sloboda ispitanika očuvanjem privatnosti njegovih osobnih podataka u svim aspektima poslovanja voditelja obrade koji uključuju osobne podatke. Ovom politikom utvrđuje se da WT GRUPA d.o.o. neće neovlašteno otkrivati osobne podatke trećoj strani, niti postupati na način koji ih ugrožava.

 

Načela obrade osobnih podataka

Voditelj obrade usvaja slijedeća načela kojih će se držati pri prikupljanju, korištenju, zadržavanju, prijenosu i uništavanju osobnih podataka:

LEGITIMNOST, PRAVEDNOST I TRANSPARENTNOST

OGRANIČENJE SVRHE

MINIMIZACIJA PODATAKA

TOČNOST PODATAKA

OPREZNA POHRANA PODATAKA

SIGURNOST PODATAKA

PRIVATNOST UGRAĐENA U DIZAJN SUSTAVA

 

Prava ispitanika

Svi ispitanici čiji se podaci prikupljaju i obrađuju od strane voditelja obrade, imaju slijedeća prava:

PRAVO NA PRISTUP INFORMACIJAMA

PRAVO NA ISPRAVAK PODATAKA

PRAVO NA ZABORAV

PRAVO NA OGRANIČAVANJE OBRADE

PRAVO NA PRIJENOS PODATAKA

PRAVO NA PRIGOVOR

PRAVO NA PROCJENU

PRAVO NA PRIGOVOR NA PROFILIRANJE

 

Primjena kolačića

Na internetskim stranicama WT GRUPE kolačići (cookies) se primjenjuju samo od trećih strana. Kolačićima trećih strana www.wtgrupa.com koristi se za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti i načinu upotrebe naših internetskih stranica. Podaci koji se prikupljaju uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku.
Internetske stranice WT grupe ne sadržavaju kolačiće koji omogućuju pokretanje programa ili postavljanje virusa na vaše računalo.