Mješalice za beton

Naslovna

Mješalica za beton namijenjena montaži na radni stroj je idealna oprema za proizvodnju betona na praktičan način i za njegov transport gdje god je potrebno. Smjesa se proizvodi brzo i održava u najboljim uvjetima: potrebno je samo 3 minute da se komponente savršeno izmiješaju. Naša ponuda uključuje mješalice kapaciteta od 100 litara do 2000 litara.
Mješalice za beton mogu se montirati na bilo koju vrstu strojeva za zemljane radove: mali utovarivač, rovokopač-utovarivač, utovarivač na kotačima, teleskopski bager, bager i traktor s prednjim utovarivačem.

STANDARDNA OPREMA

U standardnoj verziji svaki model opremljen je Danfoss hidrauličkim motorom, čeličnim lopaticama za miješanje Hardox 500 otpornim na habanje, toplo pocinčanom rešetkom s razbijačem vreća, Bosch Rexroth uređajem za otvaranje odvoda, hidrauličnim crijevima, priborom za električni priključak za pričvršćivanje na stroj i gumeno spiralno odvodno crijevo.

OPCIJE

Kako bi se poboljšala učinkovitost mješalice i proizvodnja betona bila praktičnija, nudimo nekoliko opcija kao što su, na primjer, rešetka s hidrauličnim ili plinskim otvorom, dvostruko dno izrađeno od Hardox 500 Tuf čelika otpornog na habanje, ventili za regulaciju tlaka i SIMA System višestruki sustav za pričvršćivanje na radni stroj.
Kako bismo optimizirali naše proizvode što je više moguće (tijekom teške upotrebe ili za posebne primjene), provodimo prilagodbe na zahtjev kupca.